Viborg Midtbys

Ungdomsklub

 

KLUB MIDT

Reberbanen 13, 8800 Viborg

 

 

 

 

 

Hvordan foregår festerne
i KLUB MIDT ?

 

Aldersgrænse
Aldersgrænsen til festen er fra 7. kl. til og med 17 årige unge i Viborg Kommune.
(Undtagen til den årlige 6. klasses fest, hvor det kun er 6. klasser i hele Viborg Kommune, der kan deltage)

 

Sundhedskort (tidligere sygesikringsbevis)
Indgangsbilletten er sundhedskortet. Det vil sige, når man kommer, viser man sit sundhedskort i døren. Dette er fx; at sin alder kan dokumenteres til at være festens aldersmålgruppe. Den primære grund til at medbringe sit sundhedskort er, at hvis der skulle ske noget, kan vi tage på skadestuen eller lign. uden problemer.
Hvis sundheds-kortet ikke vises, skal der
udfyldes en blanket, hvor der skrives CPR-nummer, navn, skole, klasse osv. på.

Sikkerhed
Der vil være nok voksne til at varetage de mange unge, der kommer til vores fester. Vores fester er velbesøgt, og vi har haft op mod de 400 unge til festerne. Til festerne er der 8-12 medarbejdere til stede, samt unge der hjælper med praktiske opgaver som garderobe og i baren.
Der vil være voksne, der går rundt til festen, hvor de overvåger, at fx slagsmål eller lignende ville kunne udvikle sig til noget alvorligt – dog har vi ikke oplevet nogle slagsmål.
Ved indgangen vil der være et par voksne, som vil kontrollere, om de unge har drukket alkohol – hvis de har drukket alkohol, bliver forælder eller forældre kontaktet (her må forælderen bestemme om afhentning eller bare udelukkelse fra festen er passende).

Indgang og udgang
Når man går ind til festen, er man til festen. Når man går ud fra festen, er man gået fra festen.
- det vil sige, når man først er kommet ind, kan man ikke komme ind efter at være gået ud.
Derudover har man mulighed for at komme ind til festen helt indtil kl. 21.00 - derefter lukker
dørene for indgang.

Alkohol
Festerne er 100 % alkoholfrit. Derfor sikrer vi os ved indgangen, at ingen har drukket alkohol. Vi kan kontrollere alkoholen med et alkoholmeter, der tilmed kan måle promille. Hvis den slår ud, så spørger vi den unge, om han har drukket alkohol, og hvis det er et nej prøver vi en gang mere. Hvis vores alkoholmeter viser, at den unge har drukket, kontaktes forældrene, som vælger om afhentning eller bare udelukkelse fra festen er passende.
Hvis en udelukkelse er givet pga. alkohol virker denne normalt kun den enkelte festaften – derfor er den unge meget velkommen til at komme til næste fest, dog i ædru tilstand.

Rygning
Viborg Ungdomsskole har lukket helt for rygning. Derfor er der ikke mulighed for at ryge til festerne.


Drikkevarer o.lign.
Det er blevet besluttet, at det ikke er tilladt at medbringe egne drikkevarer o.lign..


Temaer
Festerne har mange gange et tema, og de er kun for stemningens skyld. Vi opfordrer selvfølgelig til at hoppe med på temaet med udklædning og det hele, men dette er ikke nødvendigt og vi ser hver gang mange unge uden udklædning – man er meget velkommen alligevel. Temaerne til vores fester er trods alt kun for stemningens skyld.
 

------------

SES VI I
KLUB MIDT?

------------

 

 

 

SE MERE PÅ
Klub MIDT's

FACEBOOK SIDE

KLIK HER
hold